videos linkedin tools inspiration DIY

Gratis online training “5 LinkedIn fouten die je nooit meer zal maken”

Ontdek de typische fouten die freelancers maken wanneer ze hun LinkedIn pagina creëren … en hoe deze te vermijden!

 


hoi hoi

Mag ik een geheimpje met je delen?

LinkedIn is de PERFECTE manier om je online Personal Brand neer te zetten en je business te laten groeien.

En velen van jullie weten dat, want ik krijg regelmatig mails en belletjes van mensen met de vraag of ik mijn LinkedIn workshop nog eens wil geven. Dus deze mensen weten hoe belangrijk het is om je LinkedIn profiel te pimpen. En jij?

Belangrijk? Waarom?

LinkedIn is ‘s werelds grootste professionele netwerk op Internet met meer dan 320 miljoen leden in meer dan 200 landen. Het is het ideale platform om in het oog te springen bij je potentiële klanten, je kennis te delen en je te onderscheiden van de concurrentie. Het liet mij toe om veel klanten aan te trekken, en JIJ kan dat ook!

Aangezien velen onder jullie wilden dat ik deze workshop herhaalde, heb ik belsoten om deze GRATIS online training nog eens te geven. En deze keer in het NEDERLANDS!

Doe dus mee aan deze gratis online training.  Je zal het volgende onder andere leren:

  • Waarom LinkedIn nog steeds de BESTE manier is om je Personal Brand SNEL te boosten, en hoe je hiermee kan starten
  • De 5 fouten die vele freelancers maken wanneer ze hun LinkedIn profiel creëren … en hoe JIJ deze kan vermijden
  • Hoe je een pimped LinkedIn profiel kan maken dat leads genereert voor jou terwijl jij aan het werk bent .. of nog beter aan het “niksen” bent.

 

Of je nu start met je freelance carrière of je hebt reeds een (succesvolle) business, je wil deze belangrijke speciale  Nederlandstalige editie van deze GRATIS online training niet missen.

Wanneer? 

Maandag 3 augustus om 20u

 

*** Let op, er zal GEEN opname zijn, dus wees erbij! ***

Waar? Waar je ook maar wil, je hebt enkel een computer/tablet en Ineternet nodig

Dus registreer snel en reserveer je plaatsje voor deze gratis LIVE online training.

JA, ik wil graat deze GRATIS online workshop met Greetje bijwonen en leren hoe ik de typische LinkedIn fouten kan vermijden EN hoe ik mijn online Personal Brand snel kan neerzetten.

Wacht niet langer en registreer hier. Er zijn een beperkt aantal plaatsen!

Vragen? Contacteer me door me een mailtje te sturen of me een belletje te geven (+32.478.39.02.69)

Registreer hier!

Gastvrouw: Greet Bunnens

Greet BunnensHoi, ik ben ruim 10 jaar lang HR Interim Manager geweest waar ik HR diensten leverde voor verschillende bedrijven. In 2010 startte ik mijn eigen HR consultancy bedrijf HR-Vibe, en dat gaat goed. Ongeveer een jaar geleden startte ik een tweede bedrijf YouBrandBuilder en ik help (HR) Interim Managers en andere dienstverlenende zelfstandigen hun Personal Brand neer te zetten zodat ze meer klanten aantrekken en succesvoller worden met hun business.

En geloof me, ik weet hoe het voelt om je gestresseerd te voelen wanneer je een nieuw bedrijf opstart. Ik was echt bang om zo zichtbaar te worden, om mezelf te positioneren en om mijn plaatsje op te eisen in de ondernemerswereld.

Ik was ook bang dat mensen me zouden afwijzen, of zouden denken dat ik plots een opschepper of show-off was geworden. Mijn hele leven werd me verteld dat ik niet teveel ‘lawaai’ mocht maken, hard moest werken en lief diende te zijn. Dat zou de sleutel tot succes zijn.

Nou, dat is het niet, het is niet goed genoeg. Je moet zichtbaar zijn voor je potentiële klant, hoe kunnen ze jou anders leren kennen, je leuk vinden, je vertrouwen en nog belangrijker van je kopen? Toch?

Je dient jezelf te positioneren op een betekenisvolle en authentieke manier! Niet door onecht of een opschepper te worden!

Ik persoonlijk, ik wilde een integere, eerlijke Personal Brand neerzetten terwijl ik ook trouw aan mezelf en authentiek bleef.

En ik wil dit anderen ook leren. Dankzij mijn ervaring en competenties in  marketing, networking, business development en social media, en ja ook Human Resources, ben ik in staat om jou te helpen jouw Personal Brand neer te zetten en een autoriteit in je domein te worden.

Je bent meer dan welkom om deel te nemen aan onze training. Dus registreer snel

Wil je registreren?

Klik hier voor de online training!

 

Hopelijk tot dan!

Big hug!

Greetje

Bonus:

Wanneer je ons je naam en Email bezorgt, zal je (indien dit nog niet het geval was) onze wekelijkse blog ontvangen vol met tips en tricks op het vlak van Personal Branding & Business Success. En ik beloof je dat je het leuk zal vinden. Sowieso kan je je uitschrijven wanneer je wil.

*** Op jouw succes! ***

 

love to hear your thoughts, questions, worries, ideas… contact me +32.478.39.02.69 or leave a reply below

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Get noticed, Attract clients, Enjoy freedom